coaching&training.jpg

ATenD coachingĀ 

Ha, je hebt mijn blog gevonden, wees welkom!

Hier deel ik mijn ervaringen als coach in leiderschapĀ en persoonlijke effectiviteit met jou. Ik combineer hier mijn passies voor schrijven, voor coachen en voor onderzoek doen. Mijn blogs gaan Ā over allerlei themaā€™s die in organisaties spelen. Denk aan communicatievragen, conflicten bij samenwerken, leiding geven aan projecten en teams, gevoelens van onbehagen en angst op het werk, de eigen kwaliteiten en vermogens tot proactief handelen daarbij.

licht
Ons gedrag fascineert mij; vooral het verschil tussen theorieĆ«n over gedrag en de dagelijkse praktijk. Hoe overbruggen mensen dat verschil tussen bedenken hoe je je wilt gedragen als professionalĀ en wat je uiteindelijk ervan tereIMG_3033cht brengt?

Als NLP Master practitioner heb ik zelf ondervonden hoezeer gedrag van mijzelf niet altijd ā€˜matchtā€™ met wat ik wil communiceren met mijn omgeving. Daarin lerend zijn is wat ik een ieder mens gun; jezelf ontwikkelen betekent niet dat je ergens begint en dan rechtstreeks naar een einddoel gaat. In zoā€™n rechte lijn vertaal ik groei en ontwikkeling niet. Ik zie het meer als processen; steeds weer lijk je opnieuw te beginnen met ogenschijnlijk simpele oefeningen om je effectiever te leren gedragen. Maar weet dat je jezelf kan verfijnen. Het meesterschap zit daarin, dat je je blijft ontwikkelen. En daarin zit ook je leiderschap, want die kwaliteiten heeft ieder mens in zich. Je moet ze vaak eerst ontdekken.

In mijn blogs probeer ik op een pakkende wijze mensen via tekst te ā€˜coachenā€™ in hun dagelijkse praktijk. LeesĀ of er iets bij staat wat je herkent en waarmee je kunt oefenen. Want daar gaat het om: in de praktijk blijven uitproberen van nieuw gedrag dat je helpt bij je eigen performance als professional.

Ik ben benieuwd naar je mening! Hier kan je opĀ een van mijnĀ blogs klikken.

CRKBO_DocentNieuwsgierig geworden naar mijn manier van coachen en trainen van mensen? Neem contact op via LinkedIn en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.