coaching&training.jpg

coaching & training door Amalia Deekman van ATenD

Wees welkom!

Hier geef ik je vast coachingtips. Ik heb de tips gegroepeerd onder vier thema’s, namelijk feedback, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en reflecteren.

Wanneer je klaar bent om te groeien, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en de missie van je bestaan te vervullen, dan ben je klaar voor jouw persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Daarbij zou ik graag willen helpen met mijn tips.

Sommige van deze tips stonden al eerder op mijn website Goedemorgencoaching.nl. Om praktische redenen is die websitbloeie opgegaan in dit blog, vandaar dat die tips hier allemaal weer terug te vinden zijn. De komende tijd zullen er dus subpagina’s verschijnen. Doe er je voordeel mee! Klik hier voor tips over feedback en hier voor tips over leiderschap. Ben je op zoek naar tips de je persoonlijke effectiviteit op de werkvloer kunnen verbeteren, dan klik je daarop. En wil je meer leren over reflecteren en hoe dat je kan helpen in je professionele ontwikkeling? Kijk dan naar die pagina op mijn website. Kijk gerust of ze helpen, ik hoor t graag terug, want ik groei ook van feedback!

licht

 

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn manier van coachen en trainen van mensen? Neem contact op via LinkedIn of volg mij op Twitter  en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.