coaching&training.jpg
ATenD coachingĀ 

Ha, wees welkom!

Hier vind je achtergrond over mijn aanbod voor een ā€˜Individueel coachingstrajectā€™ voor managers en medewerkersĀ met vragen over hetĀ functionerenĀ op de werkvloer. Goedemorgencoaching is er voor die momenten waarop je coachkracht kunt gebruiken. En als je meer nodig hebt dan is een coachingstraject heel effectief en nuttig. Veel belemmeringen kun je namelijk al met korte coaching aanpakken. Hoe doe je dat dan?

Stel gerust je vragen hierover via de contactpagina. Loop je al langer rond met situaties die je maar niet opgelost krijgt?Ā Kijk hieronder of jouw probleem erbij zit:

~Hoe ga ik om met eenĀ voor mij lastige collega?

~Wat is de beste strategie om metĀ de cynicus in mijn team om te gaan?

~Hoe kan ik -als leidinggevende- een onzekere medewerker zo goed mogelijk coachen?

~Wat kan ik doen om zelf zekerder in mijn Ā rol en functieĀ te staan?

  • In je werk geef je leiding aan een team, aan projecten of aan een afdeling, of je maakt er deel van uit enĀ werkt mee aan projecten of bent verbonden aan een afdeling.bloei
  • Je wilt het beste uit je mensen halen en een inspirator zijn en het beste van jezelf laten zien en je merkt dat je vragen hebt over hoe je dat nu doet;Ā wat als je niet goed kan opschieten met de projectleider bijvoorbeeld. Of als je aanloopt tegen een ingewikkelde samenwerking met collegaā€™s:
  • Wat helpt jou verder en maakt dat je daadwerkelijk de doelen bereikt die je gesteld hebt?

Nieuwsgierig geworden naar mijn manier van coachen ? Neem contact op via LinkedIn of InstagramĀ en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.