coaching&training.jpg

coaching & training door Amalia Deekman van ATenD

Ha, je hebt mijn coachingsaanbod gevonden, wees welkom!

Elk seizoen is een mooie tijd om je goede voornemen concreet te maken: Met dit aanbod dat je in elk seizoen terugvindt, tackelen we je coachingsvragen in 2 en/of 4 dagdelen. Deze vorm van coaching is kort en bedoeld om je goed op weg te helpen bij je eigen performance als professional. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan spreken we dat af. De locatie is in Utrecht, nader met jou te bepalen, net als de dag en het tijdstip. De coaching valt op een ochtend- of middagdagdeel  op verschillende werkdagen en is het meest effectief als je tussen de sessies door concreet in echte situaties kunt oefenen.
Je kunt ook voor een proefcoachingsessie kiezen, als je nog niet goed weet of coaching wel de oplossing is die voor jou werkt. In een uur verkennen we je vraag en na dat uur weet je of je verder met coaching wilt of niet. Meld je via deze site daarvoor aan.

Wil je weten wat mijn coaching kenmerkt, ga dan naar deze pagina.

Vragen? Neem contact met mij op via LinkedIn of volg mij op Twitter  en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.