coaching&training.jpg

coaching & training door Amalia Deekman van ATenD

Ha, je hebt mijn coachingsaanbod gevonden, wees welkom!

Hier moet je zijn voor tips over persoonlijk leiderschap, assertiviteit, conflicthantering, zelfreflectie, effectief communiceren, omgaan met verschillen op de werkvloer, persoonlijke groei, jezelf beter leren kennen, feedback ontvangen waar je niet om gevraagd hebt maar wel op gehoopt en feedback geven op een manier dat het nog effect heeft ook. En nog veel meer van dit alles.

Blijf up-to-date met het laatste nieuws op deze website en wees als eerste op de hoogte van al de speciale aanbiedingen. Want: als je meer wilt dan deze tips kun je terecht voor een mooi coachingstraject dat je oplevert waar je naar op zoek bent! Voor mijn coachingsaanpak is het handig als je dit leest. Dat zijn antwoorden op vragen die je misschien hebt over wat voor soort coaching ik aanbied. Wil je meer over mij weten? Dan is deze pagina wel handig.

sieraad

In mijn blogs probeer ik op een pakkende wijze mensen via tekst te ‘coachen’ in hun dagelijkse praktijk. Lees of er iets bij staat wat je herkent en waarmee je kunt oefenen. Want daar gaat het om: in de praktijk blijven uitproberen van nieuw gedrag dat je helpt bij je eigen performance als professional.

Ik ben benieuwd naar je mening!

bloei

Nieuwsgierig geworden naar mijn manier van coachen en trainen van mensen? Neem contact op via LinkedIn of volg mij op Twitter  en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.