coaching&training.jpg

coaching & training door Amalia Deekman van ATenD

Ha, wees welkom!

Hier vind je mijn aanbod voor een ‘Individueel coachingstraject’. Maar eerst deel ik mijn visie op wat een coach is.

‘Een coach is een veilige, niet-oordelende, inlevende professional die zijn klanten helpt bij het in kaart brengen van hun opties en het bepalen van de beste manier van handelen in moeilijke en gecompliceerde omstandigheden.’

Dat is wat ik graag doe.

Je kunt bij mij in 1-op-1 gesprekken een individueel coachingstraject uitstippelen. Daarin gaan we in op jouw coachingsvraag. Dat kan in 5, in 8 tot 10 gesprekken gebeuren. Maar misschien zijn we al in 2 gesprekken klaar en heb je gekregen wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.

Het begint altijd met een kennismakingsgesprek. Die investering betaalt zich terug: je hebt dan of meteen al antwoorden die je zoekt, of we gaan samen verder. In het laatste geval krijg je de kosten van de kennismaking terugbetaald. Kijk ook even naar de aanbieding.

Coaching bij ATenD kan zowel via jouw werkgever en als je dat liever hebt: privé. Daarvoor hanteer ik twee verschillende tarieven. Hier vind je een van mijn opties voor coaching:

Vind je richting in 2 dagen in
* omgaan met conflicten,
* je assertiever gedragen tov collega’s,
* constructief samenwerken,
* waarderen wat er is,
* kritiek en feedback incasseren.bloei

Nieuwsgierig geworden naar mijn manier van coachen en trainen van mensen? Neem contact op via LinkedIn of volg mij op Twitter  en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.