Herfstinspiratie

De mooie Hollandse zomer is voorbij. In sommige winkels liggen er kruidnoten, in afwachting van de goedheiligman uit Spanje. De herfst is onherroepelijk in aantocht.

Hoe hou je jezelf geïnspireerd wanneer de blaadjes bijna van de bomen vallen, de avondkou je naar binnen jaagt en je sneller het licht aandoet om de donkerte te bestrijden?
Of je nu leiding geeft aan mensen, leiding ontvangt of zelfstandig in opdracht functioneert, de periode na de zomer heeft iets hectisch en verwachtingsvol. We hebben nog een paar maanden om de jaartargets te bereiken; de planning & control-cyclus dwingt ons om over het jaareinde heen te plannen, terwijl we nog vaak afwachten wat de uitkomsten van onze inspanningen dit jaar zullen zijn. En ondertussen ebt het lome zomergevoel weg, de ‘waan van de dag’ is terug van weggeweest.

Een persoonlijke tip voor iedereen van mij is: vertrek vanuit het hier-en-nu. Weersta de verleiding in het verleden te blijven hangen. Werk rustig door aan het nu. En laat de onrust van de toekomst waar het hoort: in de toekomst.

Nieuwsgierig geworden naar coaching door ATenD? Neem vrijblijvend contact op met Amalia Deekman via het contactformulier, twitter of linkedin.

#inspiratie, #ontpop-jezelf